Thursday, 5 March 2015

ermmm

Hai...

Lemah jantung bila dah masukkan no Ic untuk semakan panggilan temu duga dan terpampang kat situ MAAF ANDA TIADA URUSAN DI SINI

Memang aku down giler giler lah dua hari ni..termasuk sekali kawan aku yang sama kos. Sampaikan semua benda yang aku buat semua tak berjalan ngan betul. Stress sangat sangat. 

Tapi itu lah realiti nya, nak kata tiada kekosongan pembohong, padahal sangat memerlukan. itu lah bila unjuran tidak telus dibuat.. konon kononnya..

Tapi apapun tetap yakin dengan rezeki dariNya.. bahawa akan dipanggil juga akhirnya untuk IV nanti.

********************

Chaww dulu
Macam nak mandi kat kolam je pepagi buta nie..
Stress..
Buenas Noches

12 comments:

  1. goment kah?

    klau betul sy sudah immune

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..
      terkilan sangat sangat bukankosong
      walhal drpd sumber yg dipercyai kos yg sy ambil tu mmg sgt kritikal

      Delete
  2. Hmm, bersabar je lah mike. Maybe ada position lg bagus untuk kau nanti. :)

    Kalau gov memang susah, sistem tak telus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2nya mcm tu lah Mr Nov..
      sesak nafas fikirkan masalah nie.. =(

      Delete
  3. banyakkan bersabar..teruskan usaha..mungkin ada yang lagi baik menunggu di masa depan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kamen =)
      aku ambil sudut positf =)

      Delete
  4. Insyaallah ada rezeki di tempat lain mungkin.

    ReplyDelete
  5. Rezeki itu datang dalam pelbagai cara dan bentuk. Ada juga yang cepat, ada yang lambat. Never give up k. :p

    ReplyDelete
  6. just wait for another rezeki.. rilex ok mike.. perkara biasa ;-)

    ReplyDelete