Thursday, 15 January 2015

FATSO

Hai Guys.. bertemu kita kembali dalam ruangan maya ini..hehe..
Terima kasih pada yang sudi singgah ke blog saya yang tidak seberapa ini, masih lagi dalam pembikinan and im not a expert to do something great on my blog.. so dont expect too much from me..hehe

So dah tengok tajuk kan.. itulah yang akan saya bicara hari ini,, actually mengenai kehidupan saya..hehe
Yupp, saya bukanlah seperti yang anda bayangkan yang punya badan ketak2, sixpack tau sebagainya tinggi pun ala kadar je tapi bukanlah rendah sangat.. bolehlah untuk lelaki asia n malaysia..hehe..

kita mulakan cerita okay.. harap tidak bosan lah..hehe.. actually dah belasan tahun saya dalam keadaan badan yang besar dan melebihi badan yang sepatutnya. sangat sangat meletihkan sebenarnya untuk saya hadapi.. dari zaman sekolah sampailah habis pengajian saya di universiti tetap dalam keadaan yang sama.. sampaikan untuk saya mencari pakaian yang sesuai dan nampak ranggi sangat sangat lah sukar dilakukan.. untuk melibatkan diri dalam setiap aktiviti yang dianjurkan memang saya tidak menyertai nya.. kerana apa? kerana berat dan stamina yang tidak ada pada saya.. tengok tragis tak??haha

so..at the end let it be itulah apa yang saya fikirkan.. janji sentiasa yakin dan percaya diri.. saban hari saya hadapi dengan sabar dan kawan sentiasa ada disisi, kami enjoy sesama diri, kami terima diri sendiri seadanya dan tidak mempelekehkan antara satu yang lain (kalau kat belakang tak tahu lah,hehe).. dan akhir 4tahun berlalu syukur lah semua nya saya hadapi dengan tenang dan berjaya even saya tidak banyak exposekan diri dengan kehidupan di universiti.

so kepada anda yang mempunyai masalah seperti saya, berubah lah untuk the better life ok.. jangan lambat sangat.. jangan cepat mengalah.. keep fighting.. anda berubah pasti orang sekeliling akan terpegun nanti nak nak lagi dalam kehidupan PLU.. haha (so what u think of me now? straight or??)
hahaha

until we meet again.. adios amigos..
MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH... chawwww



4 comments:

  1. Yang penting jaga kesihatan. Bagi sehat awak. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. i will mr Nu'man :) dan dalam proses :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehe.. yupp.. dalam proses ni HerR Augustus :)

      Delete