Wednesday, 25 February 2015

IV

Hai semua.. Happy CNY k... Takpe kan lambat wish, janji aku wish..hehe

**********************************

Sekarang ni aku tengah sibuk buat preparation untuk satu temuduga ini walaupun tarikhnya belum tahu bila..

Baju kameja dah ada untuk interview tersebut pilihan colour of course lah my favorite colour. Kemeja pilihan warna putih (warna selamat) warna maroon (sebab dia gelap) dan warna biru (aku suka colour ni, mendamaikan) dan salah satu akan dijadikan tema dan akan dipakai nanti.

Necktie warna hitam tak pun warna maroon juga.. simple kan.. itulah aku..hehe

Seluar warna hitam, stokin pun hitam, kasut pun hitam dan panties juga hitam sebab warna hitam warna yang paling aku suka..hahaha..Settle bab pakaian dan kelengkapannya itu.

semua sijil sijil original dah disusun begitu juga ngan yang photostat semua sudah disahkan sebulan yang lepas walaupun tarikhnya belum tahu.. advance kan.. bukan apa, tak nak buat keje last last minit nanti kelam kabut lagipun proses mengecop tu kena ikut masa orang takkan kena ikut masa kita kan.. tapi nasib baiklah aunty aku yang copkan..hahaha
 
Yang terpenting dan  tengah buat aku pening sekarang ni ialah mood aku untuk baca apa yang patut tu serunya tak sampai lagi. walhal bukan sikit nak dibaca,, pasal sejarah pendidikan di Malaysia, FPK, FPN, FPG, PPSMI, PT3,PBS, Pelan Induk Pembangunan Pendidikan 2016-2025, SPP, teori pembelajaran lagi.. dan paling penting berkenaan major aku.. ayooooooooooo.... fuhhhhhhhhhhhhh.. 

Apapun tetap harus lulus IV tu nnt sebab hutang dah keliling pinggang almaklumlah bukan 1st class punya degree so kena bayar lah pinjaman tu...hoho. Kalau tak kena blacklist aku nanti tak boleh lah keluar negara, tak gitu? hahaha

****************************************************

Oklah sampai sini je aku punya entry kali ni k,,
wish me luck untuk iv tu nanti..
sayang semuanya (jelas dgr lagu kat blog blog ni,hehe)
chaaaaaaaawwww
muahhhhhh
Buenas tardes

4 comments: